Neden Kadıköy Vize?

Yurt dışı seyahat planı yaparken günümüz insanını durduran en önemli engel vizedir, Kadıköy Vize bu bağlamda size vize başvuru hizmeti sağlayarak bu zorlu yoldan en güvenli şekilde çıkmanızı sağıyor: 

Konsolosluğa bir kurum güveni veremezsiniz.

Konsolosluğun istemiş olduğu tüm evrakları toplayıp gittiğinizde yine de eksik kalır ve tekrar randevu alıp gitmek zorunda kalırsınız.

Bazen haftalık olarak değişen konsolosluk belgelerini ve onlar için önem derecesi yüksek olan belgelerin neler olduğunu bilemezsiniz.

Doğru dilekçe yazamayabilirsiniz.

Formu doğru bir biçimde dolduramayabilirsiniz.

Sizin önemsemediğiniz bir evrak konsolosluk için çok önemli olabilir.

Uzun süreli vize alamayabilirsiniz.

Ret alma şansınız daha yüksektir.

Yorumlar

  • Selçuk Büyükburç 12/04/2014 21:28:18

    Çok haklısınız bir defasında İtalya vizesi için kendim konsolosluğa başvurayım dedim, az kalsın gitmekten vazgeçiyordum. 2 hafta boyunca her gün gittim geldim her defasında bir evrak eksik oldu 70-80 vize hizmet bedeli vermeyeyim dedim yol param daha fazla çıktı :)

  • Berk Alptekin 02/04/2017 14:53:06

    Daha önce vize başvurumda hatalı evrak yüzünden ret almıştım. Kadıköy vizeyi bir arkadaşım tavsiye etti. Çalışanlar profesyonel ve titiz. Bana çok güven verdiler. Tüm evraklarımın eksiksiz ve doğu şekilde tamamladılar. Hızlı vize almamı sağladılar. Ve konsoluklarda beklemek, risklere girmekten kurtardılar beni. Hizmet bedelleri de çok uygun. Ucuz vize hizmeti bu kadar güvenli vize hizmeti olurdu. Teşekkürler Kadıköy Vize. Bundan sonra tüm vizelerimi Kadıköy Vizeden alacağım. Ve tüm dostlarıma tavsiye edeceğim.

Yorum Ekleyin

 

 

 

 

© 2024 | Kadıköy Vize